En underbar födelsedag

Vi har lite dålig planering med födelsedagar i vår familj. Det har blivit en anhopning just runt september och igår var det min tur. Vi ordnade med en enkel brunch hemmavid och alla barnbarn, nästan alla barn och några till kom. Det var som det skall vara, mycket folk och liv och rörelse och tjo och tjim med de små. Det var så härligt att se de 3 små leka med varandra och bara ha kul. Då får jag tankar på vad roligt kusinerna kommer att få framöver och dessutom bor de så nära varandra att det är lätt att träffas.

Det var i övrigt inte märkvärdigt, barnen lekte själva långa stunder och de vuxna kunde prata med varandra. Det var kort sagt jättetrevligt och jag uppfattade att de andra också var nöjda. Tack än en gång alla barn och vänner för att ni finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.