Vad är det som händer?

Nu är det dags för ny besprutning. Idag var det provtagning och i morgon och i övermorgon behandling.

Vi har haft semester och det blev 3 veckor emellan behandlingarna i stället för 2. Det har varit lugnt och avkopplande och en extra vecka att vila. Likafullt var inte kroppen återhämtad vad gäller de vita blodkropparna, så det blir bara den ena sorten. Det är ju på ett sätt bra, för då mår hon inte så dåligt, men samtidigt, varför räcker inte 3 veckor att återhämta sig? Vad är det som händer i kroppen? Tankar börjar skena igen. Är det någon infektion som spökar? Kan det var benet som på något sätt spökar? Det har gjort lite ont i låret ett tag och givetvis tänker man direkt på vadbenet, där det till slut visade sig vara en tumör. Men vid senaste kontrollen, röntgade de även benen och sa att det inte fanns någonting där.

Kan det inte räcka med att det är cancer. Måste det vara ont i benet, havererad mage och trötthet också?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.