Ett efterlängtat barnbarn till

Alldeles nyss kom ett mms med välskapt barnbarn till. Det känns extra glädjande eftersom det har varit mycket oro under denna graviditet. Mor har haft stora besvär och varit inlagd på sjukhus långa perioder. När det var som värst hade hon minskat i vikt allt som hon gått upp under graviditeten och lite till. Nu kan man ju se att naturen är så vist ordnad att barnet får vad det skall ha och behöver och det blir modern som får lida. Nu blev det ändå så på slutet att allt lugnat sig så mor har hämtat upp det som hon tappat.

Det viktigaste är att det är över nu och att allt är bra. Det är inte bara en  sten som fallit från en förälders bröst, det är ett helt stenbrott. Välkommen till denna värld! Vi skall hjälpa till att ta hand om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.